Landbrukets største og viktigste møteplass

Agroteknikk ble etablert av Traktor- og Landbruksmaskinimportørenes Forening i 1997. Siden den gang har messen vokst i omfang, areal og antall besøkende, og er i dag Norges største og viktigste møteplass for landbruket.

I 2021 samlet messen nesten 37 000 besøkende, opp mot 170 utstillere på nær 40 000 kvadratmeter. Messen arrangeres hvert tredje år og den samler alle med lidenskap for verdens beste råvarer; bønder, landbruksmaskinimportører, norske redskapsprodusenter, forhandlere, selgere, landbruksungdom, landbruksskoler, rådgivere, politikere, organisasjoner, landbrukspresse med flere.

Fremtidsrettede produkter og moderne utstyr

Agroteknikk er en viktig møteplass som gir deg en god anledning til å oppdatere deg på tekniske nyvinninger i landbruket og til å få faglig påfyll innenfor flere spennende temaer. Her kan du gjøre en god handel, få faglig inspirasjon, treffe andre i samme bransje og oppleve det nyeste og beste bygdenæringen har å by på.

Sosial og viktig arena

Agroteknikk er en av landbrukets største sosiale møteplasser for alle som jobber i landbruket. I 2021 var arenaen fylt til randen med utstillere, aktiviteter for store og små, seminarer, konsert, vielse mm.

Noen av høydepunktene var:

– Åpningskonferanse
– Årets lærling
– Ungdomsdag
– Kvinner i Landbruket
– Landbruksgalla
– Nyhetskåring
– Publikum og innovasjonspris

Det er store ambisjoner og store forventninger til denne sosiale møteplassen også i november 2024. Aktivitetene vil bli fortløpende ajourført på våre hjemmesider.

Den 14. – 17. november 2024 fylles igjen NOVA Spektrum på Lillestrøm til randen med siste nytt av maskiner og utstyr for landbruket. Rekordmange besøkende i 2021 vitner om en stor interesse for landbruket og at Agroteknikk er en viktig arena å besøke. Kom og hold deg oppdatert slik at vi sammen kan fortsette å produsere råvarer i verdensklasse.

Ta kontakt med oss

Trond Andersen

+47 907 61 674

Per Sårheim

+47 995 27 382