Enorm interesse for landbrukets største og viktigste møteplass 

Den 14.–17. november er det igjen klart for Agroteknikk 2024 – landbrukets største og viktigste møteplass. Den enorme interessen fra over 150 hovedutstillere har resultert i at hver millimeter av NOVA Spektrums 40. 000 kvadratmeter utstillingsareal blir nøye utnyttet.

Bruker hver krik og krok av NOVA Spektrum

NOVA Spektrum, som representerer en av landets største næringslivsarenaer, blir altså i november omdannet til et herlig landbruksmekka. Fem store utstillingshaller, et imponerende telt som dekker utendørsområdet, samt konferanselokaler og spisesteder, blir alle en del av det spektakulære arrangementet for å sikre en optimal opplevelse for alle besøkende og utstillere.

Med en forventet oppslutning på over 35 000 besøkende, markerer Agroteknikk 2024 seg som et av de mest betydningsfulle arrangementene som NOVA Spektrum har lagt til rette for i 2024. Frode Dahl, styreleder i Traktor- og Landbruksmaskinimportørenes Forening (TLIF), er optimistisk og forventer at den store interessen fra utstillere vil gjenspeiles i imponerende besøkstall.

Agroteknikk er relevant for mange 

Prosjektleder Trond Andersen oppfordrer alle interesserte til å markere datoen 14.–17. november i kalenderen. Han påpeker at Agroteknikk ikke bare er en imponerende utstilling, men byr også på et variert og faglig program som gjør det til et “must-attend” arrangement for alle i bransjen.

“Agroteknikk er ikke bare en nøkkelarena for landbrukssektoren, men også et viktig møtepunkt for for entreprenører og ansatte innen park- og anleggssektoren. Både offentlig og privat sektor er viktige kunder og oppdragsgivere av utstillerne som er representert på arrangementet”. 

Trond Andersen, Prosjektleder for Agroteknikk