Hotell og overnatting

Det finnes flere gode overnattingsalternativer i umiddelbar nærhet til NOVA Spektrum. Fra Lillestrøm er det også gode forbindelseslinjer til overnattingstilbud i omkringliggende områder.

thon hotel arena
Thon Hotel Arena. Telefon: +47 66 93 60 00.

THON HOTEL ARENA, LILLESTRØM

Hotellet tilbyr 355 komfortable rom i ulike kategorier, og lover god og personlig service i en avslappet atmosfære. Hotellet har velværesenter med eget svømmebasseng, badstue og boblebad.

Thon Hotel Arena ligger sentralt i Lillestrøm, vegg-i-vegg med NOVA Spektrum, og med kort gangavstand til togstasjonen. Parkeringsmuligheter både ved hotellet og messesenteret.

Book din overnatting på Thon Hotell Arena her.

Scandic Hotel Lillestrøm

Scandic Hotel Lillestrøm ligger en kort spasertur unna NOVA Spektrum. Hotellet har 220 rom, utendørsterasse og en hyggelig restaurant som har fått gode anmeldelser både når det gjelder mat og service.

Fra Scandic Hotel Lillestrøm er det bare noen meter til Lillestrøm stasjon med hyppige togavganger både til Oslo og Oslo Lufthavn Gardermoen.

Book din overnatting på Scandic Hotel Lillestrøm her.

scandic hotel
Scandic Hotel Lillestrøm. Telefon: +47 23 00 23 00.
thon hotel ls
Thon Hotel Lillestrøm. Telefon: +47 66 93 63 30.

Thon Hotel Lillestrøm

Thon Hotel Lillestrøm er et hyggelig hotell med beliggenhet sentralt i Lillestrøm sentrum. Hotellet ligger 500 meter unna Lillestrøm stasjon og tilbyr både enkelt- og dobbeltrom. Fra NOVA Spektrum er det 12-15 minutters gange til hotellet.

Book din overnatting på Thon Hotel Lillestrøm her.