Velkommen til landbrukets
største og viktigste møteplass. 

1
BESØKENDE
1
KVADRATMETER
1
UTSTILLERE

Landbrukets største og viktigste møteplass

Agroteknikk ble etablert av Traktor- og Landbruksmaskinimportørenes Forening i 1997. Siden den gang har messen vokst i omfang, areal og antall besøkende, og er i dag Norges største og viktigste møteplass for landbruket. Med seg som medarrangør har de Redskapsfabrikkenes Landslag (RL). I 2018 samlet messen nesten 34 000 besøkende, opp mot 200 utstillere på nær 40 000 kvadratmeter. Messen arrangeres hvert tredje år og den samler alle med lidenskap for verdens beste råvarer; bønder, landbruksmaskinimportører, norske redskapsprodusenter, forhandlere, selgere, landbruksungdom, landbruksskoler, rådgivere, politikere, organisasjoner, landbrukspresse med flere.

Fremtidsrettede produkter og
moderne utstyr

Agroteknikk er en viktig møteplass som gir deg en god anledning til å oppdatere deg på tekniske nyvinninger i landbruket og til å få faglig påfyll innenfor flere spennende temaer. Her kan du gjøre en god handel, få faglig inspirasjon, treffe andre i samme bransje og oppleve det nyeste og beste bygdenæringen har å by på.

Viktig arena

25. - 28. november 2021 fylles igjen Norges Varemesse på Lillestrøm til randen med siste nytt av maskiner og utstyr for landbruket. Rekordmange besøkende i 2018 vitner om en stor interesse for landbruket og at Agroteknikk er en viktig arena å besøke. Kom og hold deg oppdatert slik at vi sammen kan fortsette å produsere råvarer i verdensklasse.

Om TLiF og RL

Traktor og landbruksmaskinimportørenes forening (TLIF) er en forening for importører av traktorer, skurtreskere, landbruksmaskiner, redskap, utstyr for innendørs mekanisering og øvrig tilhørende utstyr. Foreningens formål er å være kontaktorgan mellom tilsluttede medlemsbedrifter og eksterne målgrupper så som relevante myndighetsorganer, organisasjoner og institusjoner i landbruket.

Foreningen skal innhente, bearbeide og distribuere til medlemmene aktuell statistikk, faglig saker av felles interesse for medlemmene, samt bedrive nøytral felles presse- og informasjonsvirksomhet på vegne av bransjen.

Medarrangør er Redskapsfabrikkenes Landslag (RL), en bransjeforening for de største norske redskapsprodusentene.

Møt utstillerkomiteen for Agroteknikk 2021

Trond Østby, Felleskjøpet

Jørgen Skjelin, Eikmaskin

Magne Stubberud, HCP

Jørgen Thingelstad, Sisu produkter

Per Eivind Føsker, A-K Maskiner

Espen Syljuåsen, Norwegian Agro Machinery

Trond Andersen, Norges Varemesse

Frode Dahl, Styreleder TLiF