Velkommen til landbrukets
største og viktigste møteplass. 

BESØKENDE
1
KVADRATMETER
1
UTSTILLERE
1

Landbrukets største og viktigste møteplass

Agroteknikk ble etablert av Traktor- og Landbruksmaskinimportørenes Forening i 1997. Siden den gang har messen vokst i omfang, areal og antall besøkende, og er i dag Norges største og viktigste møteplass for landbruket. I 2021 samlet messen nesten 37 000 besøkende, opp mot 170 utstillere på nær 40 000 kvadratmeter. Messen arrangeres hvert tredje år og den samler alle med lidenskap for verdens beste råvarer; bønder, landbruksmaskinimportører, norske redskapsprodusenter, forhandlere, selgere, landbruksungdom, landbruksskoler, rådgivere, politikere, organisasjoner, landbrukspresse med flere.

Fremtidsrettede produkter og
moderne utstyr

Agroteknikk er en viktig møteplass som gir deg en god anledning til å oppdatere deg på tekniske nyvinninger i landbruket og til å få faglig påfyll innenfor flere spennende temaer. Her kan du gjøre en god handel, få faglig inspirasjon, treffe andre i samme bransje og oppleve det nyeste og beste bygdenæringen har å by på.

Viktig arena

14. - 17. november 2024 fylles igjen Nova Spektrum på Lillestrøm til randen med siste nytt av maskiner og utstyr for landbruket. Rekordmange besøkende i 2021 vitner om en stor interesse for landbruket og at Agroteknikk er en viktig arena å besøke. Kom og hold deg oppdatert slik at vi sammen kan fortsette å produsere råvarer i verdensklasse.

Om TLiF

Traktor og landbruksmaskinimportørenes forening (TLIF) er en forening for importører av traktorer, skurtreskere, landbruksmaskiner, redskap, utstyr for innendørs mekanisering og øvrig tilhørende utstyr. Foreningens formål er å være kontaktorgan mellom tilsluttede medlemsbedrifter og eksterne målgrupper så som relevante myndighetsorganer, organisasjoner og institusjoner i landbruket.

Foreningen skal innhente, bearbeide og distribuere til medlemmene aktuell statistikk, faglig saker av felles interesse for medlemmene, samt bedrive nøytral felles presse- og informasjonsvirksomhet på vegne av bransjen.

Møt utstillerkomiteen for Agroteknikk 2024

Trond Østby, Felleskjøpet

Jørgen Skjelin, Eikmaskin

Magne Stubberud, HCP

Jørgen Thingelstad, Sisu produkter

Frode Dahl, Styreleder TLiF

Espen Syljuåsen, Norwegian Agro Machinery

Trond Andersen, Nova Spektrum

Per Sårheim, Nova Spektrum

Kom i kontakt med oss

Trond Andersen

+47 907 61 674

Per Sårheim

+47 995 27 382

Jon Sandbekk

Teknisk konsulent
+47 400 46 771

Hege Bredal Skoglund

Markedsansvarlig
+47 982 05 659