Store forventninger til landbrukets største fagmesse i november

Arrangøren av Agroteknikk melder om svært stor interesse fra utstillere på årets messe. De venter gode besøkstall.

Arrangøren av Agroteknikk melder om svært stor interesse fra utstillere på årets messe. De venter gode besøkstall.

Agroteknikk er landbrukets viktigste møteplass, og på messen ser publikum det nyeste innen maskiner og utstyr og får faglig inspirasjon.

Mer enn 150 utstillere har meldt sin ankomst. Det betyr fullt opp med stands, og vi vet at utstillerne har med seg nye produkter og teknologiske løsninger. Nå er det tre år siden forrige messe, så vi merker at bransjen er ekstra sulten på å møte kundene fysisk. Tidlig gjorde vi en undersøkelse som viste at 9 av 10 besøkende på forrige Agroteknikk ønsker å komme tilbake i år. I tillegg forventer vi mange nye, så vi har også tro på gode besøkstall, sier Frode Dahl, styreleder i Traktor og landbruksmaskinimportørenes forening som er arrangør av Agroteknikk.

Frode Dahl, styreleder i Traktor og landbruksmaskinimportørenes forening.

Arbeidet med innholdet på årets messe er allerede godt gang.

Det jobbes nå med å sy sammen det faglige og det sosiale programmet og vi vil komme tilbake mer konkret på dette etter hvert. Vi starter allerede med oppseilingen til kåringen av årets lærling kommende uke, sier Dahl.

Trygg møteplass

Samtidig som regjeringen lanserte gjenåpningen av vare- og handelsmesser i mai, ble det stilt krav til smittevernet på arrangementene. Siden den gang har arrangøren planlagt et godt smittevern.

Messen avholdes i lokalene hos NOVA Spektrum, og der har vi 40 000 kvadratmeter å fordele oss på. Vi har også satt opp et utendørstelt på 1400 kvadrat, i tillegg til at vi merker området godt for å få folk til å holde avstand. Vi legger også til rette for god hygiene, sier Trond Andersen, prosjektleder for Agroteknikk.  

Agroteknikk arrangeres 14. – 17. november på NOVA Spektrum i Lillestrøm. Billettsalget for publikum er allerede i gang.