Poda Gjerder

Poda er din gjerdepartner

Poda gjerde-sentrene i Larvik, Geilo og Jæren løser gjerdeoppgavene dine raskt, effektivt og korrekt. Vi prosjekterer, leverer og monterer: Din garanti for kvalitet, holdbarhet og trygghet for dyr og mennesker.

Poda Gjerder Larvik Tlf.: 902 80 542 Mail: larvik@poda.no
Poda Gjerder Geilo Tlf.: 971 46 304 Mail: geilo@poda.no
Poda Gjerder Jæren Tlf.: 911 92 062 Mail: jaren@poda.no

 

Vi bygger på mere enn 40 års erfaring

Siden 1975 er Poda blitt synonymt med god kvalitet, lang holdbarhet og dermed god gjerdeøkonomi. Du nyter godt av årtiers erfaring, når Poda monterer ditt nye gjerde.

Totalentreprise

Poda sørger gjerne for hele gjerdeprosjektet ditt. Fra prosjektering, rydding og jordbunnsundersøkelser til profesjonell gjerdemontering, etablering av drikkevannsanlegg og mye mer. Med Poda som din gjerdepartner er du sikret en effektiv og holdbar gjerdeløsning.

Respekt for verden omkring oss

I Poda legger vi vekt på ordentlige forhold for mennesker, dyr og miljø. Vi arbeider etter en aktiv miljøpolitikk og som én av de eneste gjerdeleverandører er Poda A/S FSCTM-miljøsertifisert tredistributør. Se etter FSC-sertifiserte produkter.

Din garanti for kvalitet

Det er ofte umulig at vurdere kvalitet med det blotte øye, men bare det gode gjerde vil holde i det lange løp. Når du velger gjerde fra Poda, er du sikker på at kvaliteten er i orden – med garanti.

www.poda.no