Norsk Landbruksrådgiving

D03-22
  • Lag/foreninger/organisasjoner

NLR med fagforedrag på Agroteknikk

Under Agroteknikk 2018 spanderer Norsk Landbruksrådgiving (NLR) hele ni gratis fagforedrag om utvalgte emner. Dette viser et lite utvalg av hva vi har å tilby av kunnskap.

Foredragene finner sted på Agroscena i teltet mellom hall B og C. Hvert foredrag varer i 20 minutter. Akkurat lenge nok til at beina får en velfortjent hvil, men ikke så lenge at du går glipp av messa forøvrig.

Presisjonsjordbruk, maskinteknikk, landbruksbygg, jord og avling, HMS og økonomi er blant temaene for fagforedragene. Regler for førerkort, bredde og vekt på landbruksmaskiner står også på programmet.

Velkommen for faglig påfyll og debatt!

> Se program

På standen til NLR i hall D (D03-22) er det også fokus på presisjonsjordbruk, maskinteknikk, landbruksbygg, økonomi, HMS og andre rådgivingstilbud fra NLR.

Velkommen innom for en fagprat!

 

Kompetanse for framtida

Norsk Landbruksrådgiving (NLR) utvikler og leverer helhetlig, kunnskapsbasert og uavhengig rådgiving tilpasset landbrukets behov i hele landet. NLR består av ti regionale rådgivingsenheter og en sentralenhet med administrasjon på Ås i Akershus. Vi er totalt 29.000 medlemmer og 330 medarbeidere over hele landet.

Vår visjon er «Kompetanse for framtida». Vi gir råd om de fleste utfordringer bønder møter i arbeidet med å produsere den gode, norske maten. NLR er bindeledd mellom forskningen og landbruket, og utfører årlig omkring 800 feltforsøk, de fleste hos medlemmene. Alle næringsdrivende i landbruket kan bli medlemmer. Se nlr.no/bli-medlem!