Kramp AS

D02-34
  • Redskap
  • Reservedeler
  • Skogbruk/skogsutstyr
  • Traktor

Kramp-konsernet er den største spesialisten innen deler og tilbehør for landbrukssektoren i Europa med hovedkontor i Varsseveld. Kramp.com gir tilgang til et omfattende utvalg av over 500 000 deler og tilbehør til ca. 40 000 europeiske kunder, hovedsakelig innen landbruksmaskinsektoren.

Vi tilbyr rask levering takket være et sterkt internasjonalt logistikknettverk: i de fleste tilfeller over natten. Vi tilbyr også tjenester som Scan to Order og tilpassede nettbutikker via Kramps nettjenester.

Verdiene våre, kunden førstentreprenørskapsamarbeid og engasjement, har allerede vært en del av DNA-et vårt i over 65 år. Siden Kramp ble grunnlagt i 1951, har vi blitt en markedsleder i Europa ved å være tro mot disse verdiene og å danne samarbeid. For oss innebærer samarbeidsprosjektene med kundene og leverandørene våre at vi jobber tett med dem, snakker språket deres, deler tankeprosesser og tilbyr løsninger, slik at de kan gjøre jobben sin vellykket og enklere. For hvis kundene våre er vellykket, er vi det også.

Oppdrag: Så enkelt er det.

Det å gjøre det enkelt for kundene å gjøre forretninger med oss er prinsippet bak alt vi sier og gjør. Vi ønsker å være mer enn bare en leverandør av deler. Vårt omfattende utvalg av produkter og våre raske leverings- og tjenesteløsninger som gir merverdi, gjør at vi kan støtte kundene våre. Så enkelt er det.

Visjon

Kramp ønsker å være og forbli en viktig partner innen deler og tilbehør i landbruksmarkedet ved å tilby en sterk tilstedeværelse i alle kanaler som er relevante for kundene våre.