Hesselberg Maskin AS

F-12
  • Redskap
  • Traktor

Hesselberg Maskin AS er et datterselskap av konsernet AS Sigurd Hesselberg. Konsernet ble etablert i 1897 og har gjennom en lang historie utviklet seg i takt med markedets stadige økende krav og med kundens behov i sentrum. Hesselberg-gruppen har over 300 ansatte og er et finansielt solid og norskeid selskap med aktiviteter innenfor flere markeder. Hesselberg Maskin AS er en av anleggsbransjens største maskinleverandører med landsdekkende salgs- og servicenett.

Vår visjon er at Hesselberg Maskin AS skal være en av landets mest anerkjente maskinleverandører – for våre kunder, ansatte og leverandører. Vi skal levere gode produkter og markedets beste service som sikrer kunder en lønnsom investering og en sikker kontinuerlig drift. Kunden er i fokus hos Hesselberg Maskin AS, og man skal føle seg ivaretatt og verdsatt. Kunden skal oppleve oss som proaktive, forutsigbare og pålitelige over tid. Hesselberg Maskin AS skal styrke kundens konkurransekraft med kvalitetsprodukter og god støtte og vi skal oppleves som en trygg og langsiktig partner med sterk økonomisk ryggrad.

Hesselberg Maskin AS er leverandør av Manitou teleskoplastere, Mustang hjul- og kompaktlastere, Komatsu anleggsmaskiner, Bomag asfaltutleggere og komprimeringsutstyr, Veekmas veihøvler og andre spesialmaskiner.