Gutta på Kringelen Maskinservice

Rekordstor interesse for Agroteknikk

Pandemien har ikke lagt noen demper på Agroteknikk 2021. Styreleder i TLIF, Frode Dahl, kan melde om rekordinteresse for messen som arrangeres 25. – 28. november. Nå jobbes det iherdig for å legge kabalen for årets happening i landbruksbransjen.

– Både i 2012, 2015 og 2018 meldte vi om rekordstor interesse for Agroteknikk. I år er intet unntak. Pandemien som har preget oss det siste året har virkelig ikke lagt noen demper på engasjementet for Agroteknikk 2021, og vi er glade for at bransjen har tro på arrangementet og ser frem til å møtes igjen, sier Frode Dahl (t.v.).

På listen over interesserte utstillere finnes også flere nye aktører. Så snart kabalen er lagt vil alle utstillere få tilbakemelding på deres søknad, og informasjon om stand og plassering.  Det jobbes for å gjøre utstillingen så spennende som mulig for publikum.

Utnyttet hver krik og krok

De siste tre årene som Agroteknikk har vært arrangert, har alle hallene på Norges Varemesse blitt tatt i bruk. Ikke bare har interessen for deltakelse på Agroteknikk 2021 vært stor, men veldig mange utstillere ønsker i tillegg større stand enn tidligere. Dette har gitt prosjektledelsen og – komiteen utfordringer med å imøtekomme utstillernes ønskede antall kvadratmetere.

– Vi ønsker å sørge for størst mulig bredde i arrangementet og i tillegg kunne gi plass til nye utstillere. For å få bedre plass har vi denne gangen fokusert på enda bedre utnyttelse av disponibelt areal i alle hallene på Norges Varemesse. Vi tar også i bruk området mellom to av hallene. Med dette har vi utnyttet hver krik og krok på huset, sier prosjektleder Trond Andersen (t.h).

Jørgen Thingelstad, Markedssjef i SISU Produkter, er en av dem som har jobbet hardt for å få kabalen til å gå opp.

Jørgen Thingelstad, Markedssjef i SISU Produkter. FOTO: Agroteknikk

– Det er utrolig morsomt å jobbe med en bransje som er så ivrig som dette. Noen vil kalle det et luksusproblem, og det er det, men når man ønsker å gjøre det beste for utstillere og besøkende kan det føre til søvnløse netter. Det er en stor kabal som skal gå opp og mange hensyn å ta. Man vil jo aller helst at alle skal bli fornøyde, sier Jørgen Thingelstad.

– Jeg vil påstå at det har vært det mest krevende året noen gang. Vi vet at mange har ønsket seg mer plass enn de har fått tildelt, men vi har prøvd så godt vi kan å få til en god fordeling av både plassering og antall kvadratmeter, forteller han.

Fullspekket program

Fullspekkede haller er ikke det eneste Agroteknikk 2021 har å by på.

–  Vi kan love mye spennende på programmet i år også. I tillegg til å vandre rundt blant det nyeste og beste innen maskiner og utstyr, vil faglig påfyll, kåringer og sosiale aktiviteter stå på agendaen. Siden utstillingen i 2018 har det skjedd mye med den teknologiske utviklingen, og vi ser et økt fokus på bærekraftige leveranser. Vi vet at mange har nye løsninger innenfor presisjonsteknologi som også vil være aktuelt på årets messe. Komiteen er godt i gang med å planlegge aktivitetene, og det er bare å glede seg, avslutter Frode Dahl.

Vel møtt til Agroteknikk 2021, 25. – 28. november