Ett år igjen til Agroteknikk

- Interessen for å være med på Agroteknikk er enorm, og vi har nesten fullt hus noen dager før søknadsfristen går ut, sier Anita Helene Hall som er prosjektansvarlig for Agroteknikk 2018.

NESTEN UTSOLGT: Anita Helene Hall, prosjektleder for Agroteknikk, og Jørgen Thingelstad i Sisu Produkter AS, er ansvarlige for salg og plassering på Agroteknikk 2018.

Norges største landbruksmesse arrangeres hvert tredje år på Norges Varemesse på Lillestrøm. Messedagene blir fra torsdag 8. til søndag 11. november neste år.

– Vi må ta i bruk hele messesenteret med sju større og mindre haller som tilsammen gir 39.000 kvm utstillingsareal, som en middels norsk landbrukseiendom. Og hvis påmeldingen fortsetter å øke, må vi også ta i bruk området mellom hallene, hvor vi kan sette opp oppvarmede plasthaller, sier Hall.

 

Tradisjonell og nyskapende

Maskinutstilling, fagforedrag, kåringer og livdyrauksjoner har vært trekkplastre tidligere år. – Alle de kjente og kjære innslagene og arrangementene under messedagene er under arbeid, sier Anita Helene Hall.  I glassgata blir det en spennende innovativ utstilling hvor det vil blir presentert ulike konsepter av fremtidens landbruksmaskiner.

Komiteen for nyhetskåringen er klar til ny innsats. Alle som vil skaffe seg en oversikt over nytt utstyr og nye metoder må ta turen til Agroteknikk.

 

Satser på ungdommen

– Agroteknikk har alltid hatt gode tilbud til ungdommen, og vi inviterer alle skoleungdom i landbruket til en dag med trøkk!

 

Hele maskinbransjen er med

Utstillerkomiteen representerer hele den norske maskinbransjen med Traktor- og Landbruksmaskinimportørenes Forening (TLIF) og Redskapsprodusentenes Landslag (RL). Agroteknikk 2018 ledes av Trond Kjempekjenn og Jørgen Skjelin fra Eikmaskin, Trond Østby og Bård Svarstad fra Felleskjøpet, Anita Helene Hall, Per Eivind Føsker fra A-K Maskiner, Jørgen Thingelstad fra Sisu produkter, Magne Stubberud fra HCP og Kjetil Gundersen fra NAM.

 

Allerede stor interesse fra publikum

De første meldingene på Facebook om lanseringen av datoene fra 8. – 11. november 2018 har blitt sett av 30 000 personer. Det er allerede mange kommentarer om å sette av helga, bestille reise og overnatting. – Det er nok lurt å være tidlig ute, sier Anita Hall.

 

Kontaktpersoner:

Anita Helene Hall, tlf 90 82 70 41, anita@scanhall.no

Jørgen Thingelstad, tlf 926 03 528, jorgen.thingelstad@sisu.no