Felleskjøpet gleder seg til Agroteknikk

- Etter ett og et halvt år uten messer gleder vi oss veldig til å møte kundene og vise fram hele sortimentet vårt på Norges varemesse på Lillestrøm 25.-28.november, sier markedssjef for maskin i Felleskjøpet, Hans Petter Eik.

Skrevet av: Camilla Mellemstrand / Felleskjøpet

Planleggingkomiteen for Agroteknikk har hele tiden tatt utgangspunkt i at korona-situasjonen er helt annerledes i november, men optimismen ble betraktelig styrket under regjeringens pressekonferanse i slutten av mai. Da ble det klart at messer skal følge de samme reglene som kjøpesenter.

– Vi har 40 000 kvadratmeter og et telt på 1400 kvadratmeter til disposisjon, så selv med dagens krav om en meters avstand, vil vi kunne ta imot 10 000 mennesker samtidig, forteller prosjektleder Trond Andersen.

Stort engasjement

Prosjektlederen forteller at det er stort engasjement blant utstillerne.

– Hver eneste kvadratmeter med utstillingsplass er leid ut og vi har også ventelister. Agroteknikk er en arena hvor folk virkelig ønsker å være tilstede, sier Andersen. I tillegg til utstilling av maskiner, redskap og utstyr, vil det også være en åpningskonferanse, nyhetskåringer og fagforedrag. En av dagene inviteres elever fra landbrukskolene, og da vil det være underholdning tilpasset den yngre garde.

Bredt sortiment

Markedssjef Hans Petter Eik sier Felleskjøpets selgere knapt kan vente på Agroteknikk.

– Jeg tror både kundene og alle leverandørene gleder seg voldsomt til å kunne møtes på messe nå. Felleskjøpet har et svært bredt produktsortiment som vi ser fram til å vise kundene.  Det kommer til å bli mye å se på, både for planteprodusenter og husdyrbønder, lover Eik.

Velkommen til landbrukets største og viktigste møteplass, Agroteknikk 2021, 25. – 28.november. Opplev det nyeste innen maskiner og utstyr, få faglig inspirasjon og møt bransjen. På Agroteknikk 2021 samles alle med lidenskap for verdens beste råvarer. Kom og hold deg oppdatert slik at vi sammen kan fortsette å produsere råvarer og mat i verdensklasse.