Agroteknikk arrangeres 25. -28. november – vi gleder oss til å se deg!

Rett før pinsen kom gladmeldingen fra myndighetene: Vare- og handelsmesser gjenåpnes, og med det arrangeres også Agroteknikk som planlagt.


Velkommen til landbruket største og viktigste møteplass

På Agroteknikk kan du oppleve det nyeste innen maskiner og utstyr, få faglig inspirasjon og møte landbruksnæringen. Her får du se siste nytt fra en bransje som ønsker å fortsette med produksjon av råvarer og mat i verdensklasse. Jubelen stod i taket når beskjeden om gjenåpning fra myndighetene kom.

Dette var en vanvittig god beskjed å få. Nå er det lenge side forrige messe, så vi er sikre på at det blir stor interesse for den neste – både blant utstillere og deltakere. Nå har vi fått den forutsigbarheten vi trenger, og er veldig klar for å åpne dørene, sier Trond Andersen, prosjektleder for Agroteknikk.

Trygg møteplass

Samtidig som regjeringen lanserte gjenåpningen av vare- og handelsmesser, ble det stilt krav til smittevernet på arrangementene. Disse handler blant annet om 1 meters avstand mellom besøkende, god hygiene, forhåndskjøpt billett og vakthold om nødvendig. Agroteknikk støtter kravene til smittevern.

Vi er helt enig i kravene som stilles, og er godt forberedt på å gjennomføre tiltakene. Messen avholdes hos Norges Varemesse, og der har vi 40 000 kvadratmeter og de fasilitetene som trengs for en trygg gjennomføring. I tillegg har bransjen lagd en smittevernsveileder sammen med Standard Norge. Nå blir det messe, og det skal bli både trygt og med høyt faglig utbytte, sier Andersen.

Agroteknikk arrangeres 25. -28. november 2021 på Norges Varemesse i Lillestrøm. Vi kommer tilbake med nærmere informasjon om praktisk gjennomføring av arrangementet når dette er klart.